+46 72 320 07 61

Gott Nytt 2022!

Äntligen är det nya året här! Det betyder lansering av Elin Mankert Agency. En rekryteringsbyrå med affären i fokus. Att genuint och engagerat lära känna mina kunders affär och organisation. Jag är otroligt taggad att få kicka igång året med en helt ny satsning. Som dessutom är min egen!

Hela idén med Elin Mankert Agency har nog alltid funnits där när jag tänker efter. Att förstå saker och ting är nog lite mitt signum. Ställa många frågor för att jag är genuint intresserad och vill veta mer. Och bygga relationer genom att vara intresserad. Och såklart vara nyfiken också 🙂

Att lära känna mina kunders affär och organisation har alltid varit nyckeln till framgång för mig. Att ställa frågor för att verkligen förstå och mod att ställa frågor om jag inte förstår. Ödmjuk inför varandras expertis.

Bygga ömsesidiga relationer är helt avgörande för att lyckas inom rekrytering. Det är något man gör tillsammans. Kunden och jag. Kandidaten och jag. Kandidaten och kunden. Och det är just tillsammans som är det roliga och lyckosamma med rekrytering. Det är därför jag har startat Elin Mankert Agency.

Nu ser jag fram emot ett smashing 2022 med hårt slit men framför allt mycket nöje!

This Must Be The Place signage

Affärsnära är nyckeln till framgång.